dimarts, 22 de juliol del 2014

Inici de setmana intens

Aquesta setmana ha començat forta a nivell de treball. És l'útima setmana, i cal enllestir-ho tot!

Dilluns:
El Moodle ja està totalment operatiu al servidor, el problema és que la xarxa local no arriba fins l'edifici dels estudiants perquè s'ha espatllat la connexió entre l'administració i l'edifici central. Per tant, la demo amb els estudiants, que finalment és demà, la farem amb el meu ordinador com a servidor (pesa massa l'altre), i amb el router per donar accés per wi-fi als estudiants. Per fi he pogut treballar conjuntament amb en Michel Somé, el professor que va impulsar tot el tema de Moodle al campus. Ell treballa pel ministeri a Ouaga i no és fins aquesta setmana que ha pogut venir. Hem estat una bona estona intercanviant impressions i punts de vista de manera molt enriquidora. També li he estat ensenyant la plataforma i ha donat el seu vist-i-plau.

Dimarts:
Aquest matí he estat acabant de preparar la formació dels professors de dimecres i dijous. I aquesta tarda ha estat la demo amb els estudiants. L'Adja finalment ha vingut a fer-me de suport amb el francès, però no ha fet massa falta :) Cada cop m'entenen millor. Sí que ha fet falta per la connexió al router, entre una cosa i altra hem trigat gairebé 1h en tenir tots els estudiants connectats... Els resultats són realment satisfactoris perquè s'han mostrat molt interessats en la plataforma. Hem fet una visió general de la plataforma, accés al perfil personal, accés al curs d'en Tiguiane (és la classe on he anat), hem vist com participar en un fòrum, en un xat, la missatgeria personal i hem fet una petita avaluació test. Divendres alguns d'ells m'han demanat de quedar amb mi per preguntar-me alguns dubtes que els han sorgit, així que perfecte :)



Aquests dies no he tingut massa temps per a mi. Dilluns sí que vaig tenir temps d'anar a sopar amb en Michel a un restaurant del centre. Per la resta, totalment focalitzada a preparar la formació als professors.

Fins aviat! :)

1 comentari:

  1. Ueeeeeeee :D moltissimes felicitats crack! :D :D :D que guay que finalment el moodle sigui una realitat!!! :D

    ResponElimina